Kezdőlap

Kalóriaégetés - a Zassa Női Magazinjában

Ma 2015.10.13, kedd, Kálmán. Holnap Helén.
Rovataink:  Magazin  Divat  Gasztro  Horoszkóp  Kutya  Mozaik  Nõi szemmel  Otthon  Recept  
KOCOGÁS HELYETT IRÁNY A HABOS ÁGYBA!

A szex mint fogyókúra egyrészt azáltal is mûködik, hogy egymást nyalva-falva egyszerûen nem marad idõnk és energiánk a konyhai torkoskodásra - leszámítva azt az esetet, ha éppen epres tejszínhabot csemegézünk kedvesünk testérõl...

Valószínûleg - legalábbis remélhetõleg - mindenkinek ismerõs egy pajzán szeretkezés utáni fáradtság, amitõl az ember lányának még az is nehezére esik, hogy kibattyogjon a hûtõhöz egy korty gyümölcsléért.
NYÁR KÖZELEDTÉVEL A NÕI NEM ENERGIÁINAK NAGY SZÁZALÉKÁT FOGLALJA LE AZ AZON VALÓ TANAKODÁS, HOGY MIKÉNT LEHETNE MEGSZABADULNI A FELRAKÓDOTT ZSÍRPÁRNÁKTÓL. KÖZBEN PEDIG ELHANYAGOLJUK PARTNERÜNKET, EGYRE KEVESEBB IDÕT TÖLTÜNK EGYÜTT VELE... PEDIG A SZEX AKÁR MEGOLDÁST IS JELENTHET "SÚLYOS" PROBLÉMÁINKRA.
MÉZÉDES EDZÉSTERV

Arról sem árt azonban megfeledkezni, hogy az ide vágó tudományos kutatások hiányában is biztosra vehetõ, semmi sem fogyaszt annyira, mint a magát az aktust megelõzõ pajzán macska-egér játék.

Miközben ugyanis a partnerek igyekeznek becserkészni egymást, legyen szó akár egy induló kapcsolatról, akár egy évek óta tartóról úgy égetjük a kalóriákat, mintha egy komoly bicikliedzésen lennénk.
KELLEMESET A HASZNOSSAL

Tudományos kísérletek bizonyítják, hogy egy pajzán nemi együttlét pozitív hatással bír mindkét nem lelki és fizikai egészségére nézve.

A kalóriaégetés mellett az együttlét során a férfiakban nagy mennyiségben felszabaduló tesztoszteron hormon például alapvetõ fontosságú az erõs izmok és csontok szempontjából.

Az agyban termelõdõ oxitocin nevezetû hormon pedig nyugtató és stresszoldó hatású.
LE A KALÓRIÁKKAL!

Többen is megkísérelték már, hogy egzakt vagy éppen kevésbé tudományos módszerekkel összeállítsanak egy táblázatot a szex során elégethetõ kalóriaértékekrõl.

Ezek mindegyike megegyezik abban, hogy a felsorolt pózok és szituációk bonyolódásával egyenes arányban növekszik a feltüntetett kalóriák száma.

Ha tehát fogyni akarunk, a legjobb, ha elfeledkezünk az olyan egyszerûbb felállásokról, mint például a misszionárius póz.
MENNYI AZ ANNYI

Addig is lássunk néhány kevésbé komolyan veendõ adatot arra vonatkozóan, hogy a szex során felmerülõ kellemes és esetleges kellemetlen események hogyan befolyásolhatják a testünkben felgyülemlett kalóriamennyiség alakulását.

Természetesen a pajzán szex közben elsõdlegesen ne feltétlen az elégetett kalóriák mennyiségét lássuk magunk elõtt lebegni...

PAJZÁN PÓZOK

Az összeszokott pároknál gyakran elõ szokott fordulni, hogy egy idõ után már nem próbálkoznak új dolgokkal az ágyban, hiszen az évek során már összeszoktak annyira, hogy tisztában legyenek azzal, hogyan tudnak örömet szerezni a másiknak és maguknak.

Nem árt tehát beszerezni némi szakirodalmat, hogy ötleteket lessünk belõlük, miként tudnánk feldobni a következõ együtt töltött éjszakát, amely egyben fogyókúrás edzéstervünk szerves részét is képezheti majd.
Átlagos orgazmus
27 kalória
...amikor megremeg a föld...
30 kalória
...és kitör a Vezúv...
47 kalória
Tettetett orgazmus
160 kalória
ORGAZMUS
TÖBBSZÖRÖS ORGAZMUS
2 orgazmus
14 kalória
5 orgazmus
35 kalória
8 orgazmus
49 kalória
ÁLMOK
Nem árt tudni, hogy egy átlagos nõ nyolc orgazmusra képes egy óra leforgása alatt.

Az ezen felüli orgazmusok már együtt járhatnak egyfajta "csökkentett érzelmi üzemmóddal", melynek következményeképpen esetlegesen gondot okozhat olyan hétköznapi manõverek végrehajtása, mint a fürdõszobába való kibotorkálás, vagy a csörgõ telefon kinyomása.
szokványos álom
2 kalória
piszkos fantáziájú álom
16 kalória
(plusz 5, ha közben egy ágyban alszunk párunkkal, és még plusz 20, ha párunknak fel is tûnik, hogy mit álmodunk)
CSOPORTOS SZEX
Bemutatkozás
3 kalória
Félénkségünk leküzdése
8 kalória
Partnercsere úgy, hogy mi is akarjuk
4 kalória
Partnercsere úgy, hogy nem akarjuk
62 kalória
Féltékenység, hogy a többiek jobban élvezik a dolgot
16 kalória
Ruhánk megtalálása
5 kalória
A párom utál engem azért, amit tettem
4 kalória
A párom utál engem azért, amit nem tettem
8 kalória
A párom úgy tekint rám, mint egy szexuális tárgyra
9 kalória
A párom nem tekint rám úgy, mint szexuális tárgyra
47 kalória
Péniszirigység
72 kalória
SZEXHEZ KÖTÕDÕ FÉLELMEK
Nyugodtan
32 kalória
Sietõsen
98 kalória
Úgy, hogy a szüleink kopognak az ajtón
1218 kalória
Úgy, hogy a felesége kopog az ajtón
5521 kalória
Úgy, hogy a férjünk kopog az ajtón
7201 kalória
FELÖLTÖZNI SZEX UTÁN
És mivel a szex talán az egyetlen olyan "édes bûn", amely semmilyen káros hatással sincs az egészségre sõt, kedvezõen befolyásolja mind lelkünket, mind testünket, mindenkinek csak javasolni tudom, hogy a gyakorlatban is kipróbálja a fogyókúrának ezt a tetszetõs változatát!

A másik ok azonban, ami miatt érdemes néha ágyba bújnunk ahelyett, hogy körbekocognánk a háztömböt, hogy a szex során is égetünk el kalóriákat, méghozzá annál többet, minél hevesebbre és lendületesebbre sikerül az együttlét.

KALÓRIAÉGETÉS AZ ÁGYBAN


Írta: Misa
Celebfigyelő
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa márkanév, a zassa.hu domain és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 7+, Firefox 2+, vagy Google Chrome böngésző ajánlott.