Kezdőlap

Magazin tartalomjegyzék - a Zassa Női Magazinjában

Ma 2017.09.20, szerda, Friderika. Holnap Máté.
Rovataink:  Magazin  Divat  Gasztro  Horoszkóp  Kutya  Mozaik  Nõi szemmel  Otthon  Recept  
Jégautózás a nagyokkal
Havas pálya és jó társaság fogadta azokat akik az ausztriai vezetési centrumba látogattak a Billzone által támogatott vezetéstechnikai napra.
Segítség! Társfüggő lettem!
Az ember társas lány, illetve lény, vagyis akkor érzi jól magát, ha nincs egyedül. De mi a bajunk a magánnyal? Mennyit tudunk elviselni belőle és miért? Tudod-e mik a társfüggőség félreérthetetlen jelei?
Hogy válassz jó alapozót?
Előfordult már veled is, hogy maszk szerű lett az arcod, mert nem jó alapozót használtál? Tudod, hogy a minőség nem mindig áll arányban az árral? A Zassa Cafe most segít neked, hogy megtaláld és helyesen használd a bőrödnek megfelelő alapozót, hogy az természetes és üde maradjon.
Hogy legyél hatékonyabb munkahelyeden?
Most, hogy végre beköszöntött az igazi tavasz, nemcsak a természet, de a munkahelyek is felélednek, és végre visszatér az igazi élet. Míg mások újult erővel vetik bele magukat a munkába, te inkább csak ténferegsz? Segítünk, hogy küzdd le a fáradságot és hogy legyél plusz erőfeszítés nélkül is sikeres.
Végre itt a várva várt jó idő, amikor nem csak egész lelkünk, de testünk is megújulásra vágyik. Kényeztesd hát magad néhány frissítő külső-belső pakolással. Szervezeted meg fogja hálálni a gondoskodást, bőröd pedig ragyogóan üde és fiatalosan bársonyos lesz.
Néha úgy érzem, történnie kell...
Mondják, hogy a jó kőműves a saját házának építésével sohasem készül el, hogy a jó cipész saját magának nem tud jó, kellemes lábbelit készíteni, s talán azt is pletykálják, hogy egy lakberendező a saját lakásának átalakításával... Igaz, vagy sem, nos én nekiveselkedtem.
A szerelem bájitala
Mit tehetünk, amikor elveszetten vágyakozunk valaki után, de ő tudomást sem vesz rólunk? Vagy ha éppen most hagyott el életünk szerelme, aki nélkül egy percet sem tudunk élni? Szinte mindent megadnánk, hogy az imádott férfi a miénk legyen. Nos, a szerelmi bájitalok évszázadok óta nyújtanak segítséget kétségbeesett női szíveknek.
Kedvenceink ágya
Természetes, hogy házi kedvencünknek szeretnénk ugyanazt a kényelmet megteremteni, mint saját magunknak. A gyártók is tudják ezt, ezért ma már számtalan formájú, színû és anyagú fekhelyet gyártanak kutyusunk vagy cicáink számára. A választás azonban nem könnyû.
Olvasd el, mit mond a horoszkópod!
Küldj képeslapot ismerőseidnek!
Celebfigyelő
Celebfigyelő
Horoszkóp
Horoszkóp
Képeslap
Képeslap
Nyereményjáték
Nyeremény
Kezdőlap | Magazin | Hasznos lapok
Hírlevél    Kapcsolat    Médiaajánló    Partnereink    Jognyilatkozat    Adatvédelmi nyilatkozat    Webmestereknek    Források   
Copyright 2007-2009 ___. Minden jog fenntartva. A Zassa márkanév, a zassa.hu domain és a Zassa logó ___ védjegyei.
Az oldal megtekintéséhez Internet Explorer 7+, Firefox 2+, vagy Google Chrome böngésző ajánlott.